Usluga video montaže (edit) za društvene mreže

Imate YouTube kanal? Aktivni ste na društvenim mrežama? Onda znate koliko Vam vremena odnosi video editiranje.

Prepustite nama video montažu Vaših snimaka, kako bi imali više vremena za proizvodnju sadržaja, razvijanje novih ideja i sve ono što ne uključuje gledanje u Premiere Pro na ekranu.

Optimalno bi bilo da već imate YouTube kanal ili aktivan profil na nekoj društvenoj mreži za koju želite da montiramo sadržaj.  Tako bi mi stekli bolju sliku o stilu Vašeg edita i tipu kanala koji imate. Time bi lakše i neprimjetno preuzeli Vaš teret i vjerujemo našim višegodišnjim iskustvom stvranja video sadržaja podigli Vaš kanal na viši nivo.

Ako još nemate YouTube kanal, nemate vremena ili ne znate montirati, tada Vam naša video montaža može pomoći da krenete.

Video editing za Youtube

Dostava Vašeg video materijala je putem našeg Cloud-a. Nakon što editiramo video po Vašim željama, Vi ga preuzimate sa našeg Cloud-a i sami ga upload-ate na svoj YouTube kanal ili na neku drugu društvenu mrežu.

Mi ćemo nastojati učiniti edit što boljim i kreativnijim, ali Vaša riječ je uvijek zadnja.

Diskrecija nam je vrlo važna.
Većina naših klijenata ne želi da se zna da netko drugi uređuje njihov sadržaj na društvenim mrežama. Fanovi misle da poznati YouTuberi imaju 6 ruku i ne spavaju danima.

To nije nikakav problem. Dogovor između nas može ostati potpuno tajan.

Cijena ove usluge ovisi o puno faktora kao što su učestalost vaših uploada, količina snimljenog materija, potreba editiranja više različitih videa za različite platforme,…. i nju možemo definirati kada se dogovorimo što Vam i koliko često treba. 

Najčešće se radi o fiksnom iznosu za određeni broj videa na mjesečnoj bazi.