Video montaža

Video produkcija je drugo područje našeg djelovanja. Iako smo u mogućnosti snimati neki event ili promo video vašeg poslovanja, usluga video montaže se prvenstveno odnosi na uređivanje Vašeg, već postojećeg, video materijala.

Ako imate video snimke s bilo kojeg uređaja, od mobitela do video kamere, mi Vam to možemo lijepo i smisleno montirati zajedno u jedan video.

Osim montaže Vaših snimaka možemo Vam napraviti i promo spot za nekakav proizvod ili uslugu koju nudite. Cijenu montaže video projekta teško je unaprijed definirati, ali cijena sata video i audio montaže iznosi 150 kn. Isporuka montiranog materijala je u digitalnom obliku, na USB memoriji, web download-u ili to možemo staviti na naš YouTube kanal ako nemate svoj.

Video montaža za prodaju nekretnina

Video montaža

Slika govori 1000 riječi. Infografika još i više.

Infografika je kombinacija grafičkog dizajna, podataka i sadržaja. Snažan vizualni alat koji privlači znatno više od samo teksta ili samih fotografija.

Kada se napravi kombinacija i jednog i drugog, skupa s kontakt podacima ostavlja se snažniji dojam na gledatelja i vjerojatnost prodaje nekretnine je veća.

Kada se prodaje kuća ili stan, napraviti infografiku i/ili kratki promo film za prodaju nekretnine jednostavnije je zato što nije problem napraviti fotografije i snimiti video. Ali, kada se prodaje zemljište, pogotovo kada njegova lokacije nije lako dostupna, stvari postaju kompliciranije.

Zato smo jako ponosni naše 3D Google Earth animacije koje mogu
vrlo jednostavno dočarati lokaciju zemljišta koje se prodaje.

Primjer 3D animacije građevinskog zemljišta

Cijena 3D animacije slična ovoj iznad iznosi 1000 kn.

In memoriam video

Video sjećanje na dragog pokojnika može biti vrlo dirljiv i intenzivan podsjetnik na dragu Vam osobu.

Ako imate više snimki iz različitih perioda života ili samo fotografije, mi ih možemo lijepo zajedno montirati. Takav video možete imati samo za osobnu upotrebu, objaviti javno ili privatno na YouTube-u.

Cijena ove usluge ovisi o puno faktora i dogovara se posebno.